COVID-19 Update | Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021

Laatste update: 14 oktober 2020

De Nature Walk Groningen gaat zondag 25 oktober niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021.  
 

De beslissing is niet geheel onverwacht, maar valt ons desondanks zwaar. Als organisatie hadden we voorbereidingen getroffen om de Nature Walk Groningen op een verantwoorde manier te organiseren en de deelnemers een unieke beleving te bieden. We keken uit naar een mooie wandeltocht in natuurgebied de Onlanden. Het is extra zuur dat we in dit stadium het evenement alsnog moeten afgelasten. Maar we begrijpen ook dat de maatregelen nodig zijn om het virus onder controle te krijgen. 

De inschrijvingen blijven geldig voor de editie van 2021. De deelnemers die zich hebben ingeschreven hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.
 


Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden tussen onze praktische info of neem contact met ons op.

Houd de website regelmatig in de gaten voor updates.

 

Veelgestelde vragen

Nature Walk Groningen afgelast

De Nature Walk Groningen gaat zondag 25 oktober niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021. Alle startbewijzen blijven geldig voor deze volgende editie.

Lees meer