5 tips voor een onvergetelijke Nature Walk Groningen

images

1. Neem je verrekijker mee! πŸ”­

Er valt een hoop te zien tijdens de Nature Walk, maar met je verrekijker zie je nog meer! Misschien spot je wel een zeearend, zilverreiger, otter of vos! Daarnaast heb je een prachtig uitzicht vanaf de 26 meter hoge uitkijktoren!

2. Maak foto’s en deel deze met #naturewalkgroningen πŸ“·

Leg de prachtige natuur van De Onlanden vast op de gevoelige plaat. Heb je een mooie foto gemaakt? Deel deze dan op social media met #naturewalkgroningen!


3. Trek goede wandelschoenen aan
πŸ₯Ύ

Voor wandelen heb je niet veel nodig, maar een paar prettig lopende schoenen zijn onmisbaar.

4. Loop de Nature Walk samen πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦

De Nature Walk samen lopen is nog leuker dan alleen. Nodig je vrienden en familie uit en wandel samen 10 of 20 km door de prachtige natuur. De Nature Walk is ook zeer geschikt voor kinderen (vanaf 6 jaar).

5. Schrijf je vooraf in πŸ“

Nog niet ingeschreven en wil je zondag wel mee lopen? Maak dan gebruiken van de online inschrijving. Dan ben je zeker van een startbewijs en ligt je startkaart zondag voor je klaar zodat je lekker snel op pad kan. Let op: het is niet mogelijk om op het evenement zelf in te schrijven met pin of contant geld.

Nature Walk Groningen afgelast

De Nature Walk Groningen gaat zondag 25 oktober niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021. Alle startbewijzen blijven geldig voor deze volgende editie.

Lees meer