Nature Walk Groningen afgelast

images

De Nature Walk Groningen gaat zondag 25 oktober niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021.  
 
“De beslissing is niet geheel onverwacht, maar valt ons desondanks zwaar. Als organisatie hadden we voorbereidingen getroffen om de Nature Walk Groningen op een verantwoorde manier te organiseren en de deelnemers een unieke beleving te bieden. We keken uit naar een mooie wandeltocht in natuurgebied de Onlanden. Het is extra zuur dat we in dit stadium het evenement alsnog moeten afgelasten. Maar we begrijpen ook dat de maatregelen nodig zijn om het virus onder controle te krijgen.”, aldus de organisatie van de Nature Walk Groningen. De inschrijvingen blijven geldig voor de editie van 2021. De deelnemers die zich hebben ingeschreven, ontvangen hierover persoonlijk bericht. 

Lees hier meer informatie rondom de afgelasting.

Nature Walk Groningen afgelast

De Nature Walk Groningen gaat zondag 25 oktober niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021. Alle startbewijzen blijven geldig voor deze volgende editie.

Lees meer