Wandel een prachtige route van 11 of 20 km

 

Beleef hoe mooi de omgeving van Groningen is

De Nature Walk in Groningen wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. Een uniek wandelevenement met routes van 11 en 20 km door De Onlanden, een prachtig natuurgebied nabij Groningen.

De start en de finish zijn gesitueerd op de Parkeerplaats van de Hoornseplas (Adres: Achterom, Eelderwolde).

 

Je ziet meer dankzij de boswachters van Natuurmonumenten

Onderweg word je op bijzondere plekken opgevangen door een boswachter die je vragen kunt stellen over het gebied! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitzicht vanaf de mooie uitkijktoren of bijvoorbeeld een otter-spotpunt.

 

Horeca-tips

Onderweg is het mogelijk om een hapje en drankje te doen bij de gelegen horecatenten aan de route. Wij geven op de parcourskaart een aantal horeca-tips. Zo kun je bijvoorbeeld bij de parkeersplaats Hoornseplas, bij Beachclub Kaap Hoorn terecht.

  

Horecatip: Kaap Hoorn

Voor of na een stevige wandeling door de prachtige natuur is het heerlijk om aan het mooie Paterswoldse meer neer te strijken bij Kaap Hoorn! Gezellig binnen of lekker buiten op ons overdekte, verwarmde terras genieten: eten, drinken en meer!

Nature Walk Groningen afgelast

De Nature Walk Groningen gaat zondag 25 oktober niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021. Alle startbewijzen blijven geldig voor deze volgende editie.

Lees meer