Steun de natuur in Nederland

De Nature Walk Groningen wordt georganiseerd in samenwerking met natuurmonumenten

Wat is er mooier dan wandelen door de natuur? Samen zorgen we ervoor dat deze natuur in stand blijft.

Natuurmonumenten bezit en beheert meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. Ze maken zich sterk voor alle natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die ze beheren, maar ook daarbuiten.

Natuurmonumenten roept alle Nederlanders op om samen nieuwe natuur te creëren, op te eisen, te verzorgen en te beschermen. Natuur is belangrijk voor ons mensen. De grote vraag is of we bereid zijn om iets terug te doen voor die natuur. De natuur is er voor ons allemaal. Laten we ons dan ook met elkaar inzetten voor de natuur.

Wandel mee en steun de natuur in Nederland. Je kunt bij je inschrijving een donatie van € 2,50, € 5,00, € 7,50 of € 10,00 doen aan Natuurmonumenten.

Heb jij je al ingeschreven, maar ben jij vergeten een donatie te doen? Dan kan alsnog! Log in op jouw account en doneer jouw bijdrage!

Nature Walk Groningen afgelast

De Nature Walk Groningen gaat zondag 25 oktober niet door. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021. Alle startbewijzen blijven geldig voor deze volgende editie.

Lees meer